Crowdfunding Naixement d’en Riu

1.156€ de 2.000€ recaudado

 

Crowdfunding Part respectat a casa

 

Som la Tània, en Jordi, la Lillian i el Lau, i estem esperant el 5è de bord! En Riu naixerà cap a finals de juny! Estem molt il·lusionats amb l’arribada del nou nadó, però busquem que aquesta vegada el part sigui encara millor.

 

kangur family

 

El part de la Lilli va ser un part hospitalari, molt respectat però al final de tot un munt de persones (unes 10 entre infermeres i persones de pràctiques) es van quedar allà observant, invaïnt la nostra intimitat i frenant completament el part, que ja estava a punt d’acabar i es va demorar dues hores més, que van ser molt dures.

 

El part del Lau volíem que fos encara més respectat, i vem decidir anar a la casa de parts de Martorell. Va ser una experiència preciosa, però el part va ser de menys d’una hora, i el Lau gairebé neix a la furgoneta. Quan ens en vam adonar ja erem a mig camí i el Lau estava naixent, sort que el Jordi va conduïr ràpid (posant-se en contradirecció a 160Km/h i derrapant amb una furgoneta de dos metres i mig d’alçada) i vam aconseguir aguantar el Lau fins a arribar a la casa de parts on va néixer tres minuts després.

Aquesta vegada volem un part respectat a casa, tranquil, sense presses i sense pors de donar a llum sols al cotxe, ja que diuen que els tercers parts son encara més ràpids. Confiem en que pugui ser un part natural com el de la Lili i el Lau, i que puguem gaudir-lo amb total tranquil·litat. Busquem un bon acompanyent fet per professionals, i estem contents perquè ja les hem trobat.

Un equip de llevadores expertes que ens cuidaran, aconsellaran, guiaran i ajudaran en el prepart, part i postpart, i que viuen a menys de 10 km.  Es dediquen a això des de fa molts anys i han atès als parts d’algunes famílies que coneixem.

A més a més tal i com esta la situació actual amb el COVID 19 volem defugir totalment d’anar a l’hospital sempre i quan no sigui necessari. Les visites de les llevadores ens les faran a la nostra propia llar, i portaran tots els equips mèdics necessaris, a més a més de protecció integral per prevenir el contagi de COVID19. Elles no assisteixen tantes dones com les llevadores d’un hospital, i per tant estan en contacte amb menys gent i tenen menys risc de tenir qualsevol tipus de virus.

La primera visita amb les llevadores la farem a la setmana 32 d’embaràs, que cau a la primera setmana de Maig. Escoltaran el bebé i ens donaran les llistes de coses necessàries per tenir un part domiciliari. Les properes visites son al llarg de les següents setmanes, durant tot el dia del part i fins i tot després que el nadó hagi nascut. En total son entre 15-17 visites a domicili, més disponibilitat complerta i atenció telefònica.

Per això estem fent aquesta campanya de Crowdfunding, per tal d’ajudar econòmicament a que el naixement del Riu sigui un part respectat i acompanyat per un equip professional a casa nostra. 


En Riu és el tercer petit de la familia, i de roba, joguines i peluixos ens en sobra. No necessitem bolquers ni accessoris, a en Riu no li faltarà de res amb els magnífics germans que té. Així que si voleu regalar-li alguna cosa que realment sigui important, és la millor manera d’ajudar-nos a rebre’l. 

Estem molt contents i il·lusionats per compartir aquests moments amb vosaltres! Moltes gràcies per ser part de la familia del Riu i nostra 😀

 

Naixement d’en Riu

1.156€ de 2.000€ recaudado
Seleccionar el método de pago
Información personal

Total de la donación: 20,00€

 

 

Usuario anónimo

Anónimos

150,00€ 1 July, 2020
ÀP

Àlex Pujols Canudas

30,00€ 24 May, 2020
MM

Mireia Murillo Ortínez

30,00€ 24 May, 2020
Usuario anónimo

Anónimos

101,00€ 17 May, 2020
Usuario anónimo

Anónimos

200,00€ 30 April, 2020
Usuario anónimo

Anónimos

20,00€ 24 April, 2020
Usuario anónimo

Anónimos

150,00€ 21 April, 2020
Usuario anónimo

Anónimos

100,00€ 21 April, 2020
Usuario anónimo

Anónimos

375,00€ 10 April, 2020

 

Gràcies!!!